Бенгалска мачка

Продаваме чистокрвен Бенгалски мажјак, одличен за размножување, со извонредно педигре, чипиран и имунизиран редовно, со одлични социјални навики. Се продава многу поволно.
Телефонски број:   0038970221697
Град:   Скопје

 

Оглас број: 7910  |  Објавен на: 15.9.2023  |  Гледаност: 40Информации за огласувачот
Лице за контакт: Фани
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.