Слики ·  Листа

Се изнајмува гарсониера

Скопје

Се изнајмува наместена гарсониера во Козле во куќа на прв кат, со посебен влез. Се изнајмува на едно лице и...


Објавен на 18.1.2023 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Se prodava zidana baraka na atraktivna lokacija

Skopje

Se prodava zidana baraka vo centarot na Skopje, na 100m od trgovskiot centar East Gate. Cist imoten list. DUP povolen i za deloven i za stanben prostor. Mozna kompenzacija.


Објавен на 11.1.2023 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барање Недвижности Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: