Слики ·  Листа

Apartments Vela - Pestani, Ohrid

Ohrid

Novi apartmani se izdavaat vo naselba Pestani na samiot breg na Ohridskoto Ezero od 45m2 so posebna dnevna i spalna + 10m2 terasa. Sekoj apartman e opremen so sopstvena banja, kujna, frizider,...


Објавен на 29.4.2020 тука: Соби-изнајмување    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Соби-изнајмување Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: