Слики ·  Листа

Se prodava trosoben stan

Skopje

Se prodava trosoben stan od 78 m2 vo Gorce Petrov blizu do turskata ocna bolnica so dve spalni sobi, golem dneven prestoj i kujna, kupatilo i toalet, dve terasi i parking mesto. Zgradata ima lift.


Објавен на 16.11.2020 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Станови-продажба Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: