Слики ·  Листа

Се изнајмува стан во Тафталиџе 2

Скопје

Станот е на прв кат во куќа (нова градба), на мирна локација. Има голема дневна и две спални соби, посебна...


Објавен на 10.4.2021 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Se iznajmuva opremen stan

Skopje

Inajmuvam opremen stan 40 m2 vo Kapistec kaj Cveten pazar. Stanot e na 3-tI kat so lift, gradsko parno i 1 terasa. Ima dnevna soba so kujna i 1 pomala ednokrevetna soba. Pogoden e za samci, 1...


Објавен на 03.4.2021 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Se iznajmuva stan vo Debar Maalo

Skopje

Se iznajmuva stan vo Debar Maalo, namesten, na 2-ri kat, so parno, 80m2.


Објавен на 22.3.2021 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Se iznajmuva stan vo Kisela Voda

Skopje

Se iznajmuva stan vo Kisela Voda na ul. Mihail Cakov. Stanot e 65 m2, namesten, so parno, na 7-mi od 8 kata, so lift.


Објавен на 22.3.2021 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Станови-изнајмување Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: