Слики ·  Листа

Kanister-cisterna

Skopje

Prodavam cisterni-rezervoari od 1 ton so metalna resetka na paleta.


Објавен на 27.1.2019 тука: Разно    Содржина   Контакт

Vodoinstalater vodovodzija

Skopje

Vrsam sekakov vid na popravki od voda i odvod, otpusuvam zatnatu solji i odvodi, postavuvam nova instalacija i sanitarija - 24 casa na usluga.


Објавен на 25.1.2019 тука: Разно    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Разно Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: