ОДДЕЛ ЗА ОБЈАВУВАЊЕ ОГЛАС
     Оглас во траење од 30 дена со содржина до 100 зборови, 4 слики и 1 видео снимка чини 11.80 МКД (нецели дванаесет денари) со вклучен ДДВ. Ако сте за оваа опција кликнете на следниот линк:  СТАНДАРДЕН ОГЛАС .
     Оглас објавен воедно и на мошне воочливото место наречено ИСТАКНАТИ ОГЛАСИ во траење од 30 дена со содржина до 100 зборови, 4 слики и 1 видео снимка чини 41.30 МКД (нецели четириесет и два денари) со вклучен ДДВ. Доколку сте за оваа опција кликнете на следниот линк:  ИСТАКНАТ ОГЛАС .
     Во двата случаи плаќањето се врши сосема безбедно и мошне едноставно, со испраќање СМС порака (од кој било мобилен оператор во Македонија). Соодветно објаснување за тоа ќе видите веднаш штом ќе ја комплетирате едноставната постапка за објавување на Вашиот оглас.
© Сите права задржани