СИТЕ ОГЛАСИ

T-devojka za masaza

Skopje

T-devojka nudi masaza na diskretna lokacija.


Објавен на 21.5.2020 тука: Жена бара маж    Содржина   Контакт

Plac

s.Bistrica Bitola

Itno se prodava plac na izlezot od s.Bistrica Bitola na samiot pat kon grcka granica vo industriskata zona.


Објавен на 19.5.2020 тука: Плацеви    Содржина   Контакт

Млад маж се дружи со повозрасни госпоѓи

Скопје

Млад потентен, со цврста и изразена машкост, разговорлив, интелегентен, убав, атлетски граден со убаво тело,...


Објавен на 13.5.2020 тука: Пријателство, Дружење    Содржина   Контакт

Лектор по македонски јазик

Скопје

Овластен лектор по македонски јазик, врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и...


Објавен на 30.4.2020 тука: Други услуги    Содржина   Контакт

Apartments Vela - Pestani, Ohrid

Ohrid

Novi apartmani se izdavaat vo naselba Pestani na samiot breg na Ohridskoto Ezero od 45m2 so posebna dnevna i spalna + 10m2 terasa. Sekoj apartman e opremen so sopstvena banja, kujna, frizider,...


Објавен на 29.4.2020 тука: Соби-изнајмување    Содржина   Контакт