СУПЕР СИСТЕМИ

Изработувам системи за лото и спортско обложување. Изработката не е со помош на софтвер, туку се базира на моето триесетгодишно стручно искуство во оваа област. Секој систем го правам да биде без последната одвишна комбинација, но при тоа да ги задржи максималните гаранции.
Се разбира, можно е да изработам и систем/и по Ваша желба. Повелете, за сите информации контактирајте ме преку мејл во inbox на овој оглас.
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7125  |  Објавен на: 26.12.2018  |  Гледаност: 63Информации за огласувачот
Лице за контакт: Ристо
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.