Se iznajmuva dukan deloven prostor

Dukan od 35m vo Novo Lisice kaj Zito Market, Ramstor, Kam, nov Tinex. Za poveke nameni e i na odlicna lokacija. Ima zastitni resetki, klima, greenje.
Телефонски број:   070 206 409
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7183  |  Објавен на: 10.4.2019  |  Гледаност: 18Информации за огласувачот
Лице за контакт: Tomi
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.