Devojka

Devojka za diskretni sredbi, 2000 denari. Kontakt na tel. od 12-22h.
Телефонски број:   075807672
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7192  |  Објавен на: 26.4.2019  |  Гледаност: 181Информации за огласувачот
Лице за контакт: Kristi
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.