Нов стан во Влае 2

Нов стан во Влае во близина на Вардар, на прв кат, 107м2, со централно греење + гаража 24м2 + две паркинг места.
Телефонски број:   075371681
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7220  |  Објавен на: 09.7.2019  |  Гледаност: 34Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.