Se izdava namesten stan

Izdavam stan vo Aerodrom kaj Tri Biseri, pozadi sendvicara sedumka. Stanot e namesten i opremen so site neophodni elementi, vklucuvajki klima, internet, masina za perenje. Pogoden e za vraboteni ili studenti. Sloboden za vseluvanje e od 1vi septemvri.
Телефонски број:   075 504-054
Град:   Prilep
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7226  |  Објавен на: 30.7.2019  |  Гледаност: 55Информации за огласувачот
Лице за контакт: Angela
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.