Издавам стан

Издавам стан комплетно наместен со нови ствари во Кисела Вода позади салата Расадник, 45 м2 на 4-ти кат.
Предност семејни луѓе.
Без агенции.
Телефонски број:   070 332 889
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7232  |  Објавен на: 10.8.2019  |  Гледаност: 37Информации за огласувачот
Лице за контакт: Зоран
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.