Potreban bravar varilac

Potreban bravar varilac za duzi vremenski period za varenje INOX-a (potrebno poznavanje TIG postupka).
Sve informacije na navedeni telefonski broj.
Телефонски број:   +38269990901
Град:   Budva
Држава:   Crna Gora

 

Оглас број: 7294  |  Објавен на: 18.1.2020  |  Гледаност: 75



Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.