4-собен стан во Аеродром - Три Бисери

Продавам 4-собен стан во Аеродром - Три Бисери, 100 м2 (3 спални, дневна, трпезарија, кујна, бања, купатило, 2 тераси, подрум-посебно соѕидан + бесплатен паркинг), на 2-ри кат, во зградите покрај кејот, кај фудбалското игралиште на Вардар (помеѓу Три Бисери и хотел Русија), во многу мирна средина и не излегува на главна улица.
Цена по договор.
Телефонски број:   070-498-778
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7295  |  Објавен на: 22.1.2020  |  Гледаност: 67Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.