Posao od kuće

Tražim zaposlene, nezaposlene, penzionere i sve one koji žele posao od kuće.
Potrebna je volja i internet konekcija.
Град:   Banja Luka
Држава:   Bosna i Hercegovina

 

Оглас број: 7338  |  Објавен на: 25.3.2020  |  Гледаност: 41Информации за огласувачот
Лице за контакт: Ranko
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.