CNC probijacica AMADA EM 2510

U ponudi imam SERVO-ELEKTRICNU CNC probijacicu AMADA tip EM 2510, godina proizvodnje 2005.
Vise informacija putem e-maila ili telefona.
Телефонски број:   +381605142361
Град:   Novi Sad
Држава:   Srbija

 

Оглас број: 7470  |  Објавен на: 05.11.2020  |  Гледаност: 92Информации за огласувачот
Лице за контакт: Zeljko Jovanovic
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.