Изнајмувам нов стан

Изнајмувам нов невселен стан од 57м2 во Аеродром во близина на поликлиника Јане Сандански погоден за канцеларија. Станот е со две простории - една од 40м2 и една од 10м2. Има кујна и купатило, кои се комплетно опремени. Може да се разговара и за отстапување на гаражно место од 14м2 во подземно ниво -1 на зградата.
Цена по договор.
Телефонски број:   078807383
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7799  |  Објавен на: 18.9.2022  |  Гледаност: 17Информации за огласувачот
Лице за контакт: Дарко
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.