Стан во Ѓорче Петров

Се продава стан од 52м2 во Ѓорче Петров со подрум, на 4-ти кат, реновиран, ориентација исток-запад, во близина има училиште и градинка.
Телефонски број:   075254130
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7841  |  Објавен на: 18.1.2023  |  Гледаност: 52Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.