Prodavam graficka karticka RTX2070

Prodavam graficka karticka Gigabyte WindForce RTX2070-8GB. So grafickata nikogas ne e kopano i ne e klokana.
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7853  |  Објавен на: 27.2.2023  |  Гледаност: 77Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.