Гарсониера во Козле

Се изнајмува гарсониера во куќа на прв кат со тераса, наместена, погодна за едно лице и за подолг период. Контакт до 19 часот.
Телефонски број:   075519327
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7855  |  Објавен на: 19.3.2023  |  Гледаност: 31Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.