Зеленики, Шимшири

Продавам зеленики, шимшири. Цена по договор.
Телефонски број:   077586640
Град:   Скопје

 

Оглас број: 8061  |  Објавен на: 30.3.2024  |  Гледаност: 300Информации за огласувачот
Лице за контакт: Велика
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.