Слики ·  Листа

Медицински компресор

Скопје

Продавам медицински компресор REM 150/8/24. Скоро нов - користен е само неколку пати заради експеримент. Цена:...


Објавен на 30.8.2022 тука: Машини и алати    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барање Трговија : Машини и алати Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: