Галерија ·  Листа

Се продава стан во строгиот центар на Тетово

Станот се наоѓа на втор кат и е со површина од 57 m2 + 6 m2 подрум. Станот има: • Големо претсобје; • Голема дневна соба; • Посебна кујна со трпезарија; • Посебна спална соба; • Бања; • Два бал

Тетово
Објавен на 03.07.2024 тука: Станови-продажба
Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Пребарување Недвижности Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: