Слики ·  Листа

Bandazi za Mercedes

Bitola

Prodavam 2 bandazi rezervni od Mercedes "C" klasa 1997 god. Na edniot bandaz ima guma 195x65x15 zimska. Dvete zaedno so se guma za 1000 den.


Објавен на 02.5.2022 тука: Автоделови    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барање Моторни возила Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: