Галерија ·  Листа

Gyros majstor

Potreban radnik u kuhinji za rad u lokalu brze hrane u Subotici. Plata redovna i stimulativna, smeštaj obezbeđen.

Subotica
Објавен на 21.06.2024 тука: Работа-нудам
Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Пребарување Работа Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: