Слики ·  Листа

Се изнајмува стан во Центар

Скопје

Се изнајмува двособен стан во Центар. На одлична локација, наспроти Зоолошка градина. Има две соби и посебна...


Објавен на 22.11.2022 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барање Недвижности : Станови-изнајмување Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: