Недвижности

Недвижности

45 огласи , 12 подкатегории

Моторни возила

Моторни возила

3 огласи , 10 подкатегории

Куќни миленици

Куќни миленици

0 огласи , 7 подкатегории

Работа

Работа

11 огласи , 3 подкатегории

Лични контакти

Лични контакти

2 огласи , 3 подкатегории

Сервисни услуги

Сервисни услуги

8 огласи , 12 подкатегории

Туризам

Туризам

2 огласи , 2 подкатегории

Трговија

Трговија

8 огласи , 26 подкатегории

Разно

Разно

1 оглас

ПРОСТОР ЗА ЗАБАВА
СУПЕР ПОНУДА ЗА СПОРТСКО ОБЛОЖУВАЊЕ

    Сега можете да се обложувате преку Интернет од удобноста на Вашата дневна соба, легално, без никаков влог! Едноставно, без да плаќате имате можност да остварувате добивки како со уплата!
    Звучи неверојатно, но функционира идеално. Тоа е така затоа што организаторот SportsPlays заработува од фирми кои сакаат да се рекламираат таму и од тие пари издвојува да им исплатува на играчите кои ќе остварат право на тоа. Ако не сакате да гледате реклами на сајтот каде што ќе биде Вашето конто за обложување, имате опција да станете „Full Access Member“.
Sports Contest    Кликнете на банерот лево и регистрирајте се бесплатно. После успешната регистрација, која е едноставна и брза, на Вашето конто ќе добиете 1 USD виртуелни пари. Тогаш може да почнете да се обложувате на спортските натправари од фудбалот, кошарката, тенисот, боксот и т.н. Може да типувате 1, Х, 2 или помало/поголемо, и тоа сингл или врзани парови. Ако не погодите, доволно е да се логирате на Вашето конто, да почекате 20-30 секунди и ќе добиете нови 0,50 USD виртуелни пари за игра (тоа е можно неограничен број пати во текот на 24 часа).
    Кога ќе соберете 200 USD виртуелни пари, имате право да побарате исплата оттаму и ќе добиете 100 USD вистински пари преку PayPal сметка.
    Од правна гледна точка, со SportsPlays не се ризикува ништо и не е потребно купување или продавање за да се игра, така што ова е 100% легално.